Merchandise

Merchandise er kendt for at være produkter der er en del af et brands markedsføring. Det er en form for markedsføring som har til formål at skabe opmærksomhed og omtale, men ikke direkte bidrage til omsætningen. Det er typisk produkter der har relation til brandet, og produkterne har oftest logo, brandnavn eller billede trygt på. Når der er tale om Merchandise, så er logoet ofte meget synligt på produkterne, da det skal skabe opmærksomhed. Mange af disse produkter kan være ting som man kan bruge praktisk, men det kan også være samleobjekter.

 

Især Disney og LEGO har meget forskelligt og kendt merchandise, og de har haft det gennem mange år. De er især kendte for at de både har et udvalg af tøj som fans og lign. kan bruge, men også produkter der appellere til samlere. I forbindelse med Disneys alder, er der også mange samleobjekter, som har mange år på bagen. De gamle produkter bliver mere eftertragtet, da udbuddet er lille og efterspørgslen er høj. Det gør også, at priserne for disse produkter kan være tårnhøje og de bliver solgt og byttet mellem samlere over hele verden.

 

Merchandise til Mercedes-entusiasten

Kører du Mercedes og er du stor fan af brandet? Så se også på alt det fede merchandise du kan få, som kan afspejle din personlighed og relation til din bil. Udvalget af Mercedes-Benz merchandise er stort og du finder alt lige fra beklædning, opbevaring, cykler, modelbiler og meget andet. Du kan også finde personligt udstyr som kan være markeret med et Mercedes-Benz logo eller brandnavnet. Det kan bl.a. være glas, puder, golfsæt mm. som du kan bruge i din hverdag og som kan afspejle din interesse for bilerne, den høje kvalitet og luksus. Du kan finde disse produkter hos næsten alle autoriserede Mercedes-forhandlere, da de fleste også har en lifestyle-shop til ægte Mercedes-Benz fans.

 

Foruden Mercedes merchandise kan du også købe fedt tilbehør fra Mercedes-Benz Tilbehør & Collection, som giver dig mulighed for at udfordre din personlighed og din stil. Produkterne fra kollektionen er med til at understrege din stil ift. bilens karakter, og produkterne har selvfølgelig den høje luksus og kvalitet som bilerne er kendte for. I Mercedes-Benz Tilbehør & Collection kan du både finde topmoderne ure, smarte solbriller og fedt tøj. Du finder også modelbiler som du kan samle på. Så hvis du er samler af modelbiler, så finder du også et stort udvalg af Mercedes-modelbiler, og de vil passer perfekt til enhver samling. Og selvfølgelig er alle produkterne markeret med den velkendte stjerne fra Mercedes-Benz.