Værksted

Mere end 11.000 bilejere har deltaget i en bedømmelse af Danmarks bedste bilværksted. I kåringen har ca. 600 bilværksteder deltaget. Når man skal finde Danmarks bedste værksted og de bedste mekanikere, så skal man væk fra landets største byer, da kvalitet og service her er lidt bedre end i landets største byer.

 

Man kan godt tænke, at når et bilværksted er en fysisk forretning hvor man kommer med sin bil, og man oftest besøger de samme værksteder, så skal den online tilstedeværelse ikke være lige så god. Men her tager man fejl. Den online del af en bilforhandler og bilværksted er utrolig vigtig. Mange af forhandlerne og værkstederne er stadig kritiske over for alle medierne online. Men ser man på kundernes aktivitet på de digitale medier ift. bilforhandlere og værksteder, så er aktiviteten høj. Når man bl.a. ser på omtale og bedømmelser online, er de mere positive end forventet. Og de gode bedømmelser har en positiv påvirkning på forrentningen, da det giver flere kunder.

 

Flere glade kunder gennem positive bedømmelser

Her får du et par gode råd når du skal hjælpe dine værksteds-afdelinger med at få bedre bedømmelser.

 

  • Du skal arbejde på at aktivere dine tilfredse kunder, så de går hjem og giver værkstedet eller forhandleren en positiv anmeldelse. På den måde får kunderne fortalt videre til andre potentielle kunder, at de har haft en god oplevelse.
  • Du kan få dine mekanikere til at opfordre kunderne til at bedømme værkstedet. På den måde vil kunderne automatisk give værkstedet en bedre bedømmelse når de kommer hjem.
  • Du skal bruge dine positive bedømmelser. Vis dine stjerner, dine kunders bedømmelser og citater. Det giver øget troværdighed og det vil appellere til flere nye positive bedømmelser.

 

  • Når du har arbejdet med en kundes bil, så giv dig god tid til overleveringen. Fortæl kunden hvad du har gjort, på en måde så kunden forstår det. En udvidet kundeservice giver i de fleste tilfælde bilejeren lyst til at give en positiv bedømmelse. Det giver også kunderne lyst til at lære mere om bilen og de er positivt indstillede næste gang de kommer forbi.
  • Vær aktiv på Facebook og andre relevante medier. Vis hvad i går og laver, vis bedømmelser og anmeldelser så folk kan læse og dele budskaberne.
  • Når du får en dårlig anmeldelse, så skal du gribe dialogen med kunden, så du får mulighed for at rette op på eventuelle fejl. En dårlig bedømmelse kan være pga. misforståelser eller uoverensstemmelser. Ved at reagere viser du til andre kunder at du ønsker at rette op på sådanne misforståelser og det udviser en god kundeservice.

 

Anerkendte værksteder landet over

Der findes et hav af anerkendte bilforhandlere og værksteder landet over. Det afhænger blot af hvilke bil du har og hvor den er købt. En af landets mest anerkendte værksteder er Ejner Hessel. De er især kendte for deres Mercedes værksted som yder en fantastisk service. De fleste forhandlere har værksteder fordelt rundt i landet, og næste lige meget hvor du befinder dig, så er du ikke langt fra en forhandler eller værksted.